10x zalig lunchen
06 feb 2017
Zo’n heerlijke lunch, daar kijk je de hele morgen naar uit. Veel lekkerder dan een broodje kaas of gewone boterhammen. En je hoeft er geen uren voor in de keuken te staan. Ga aan de slag met deze recepten en lunchtips!
Zoβn heerlijke lunch, daar kijk je de hele morgen naar uit. En het is een leuke afwisseling met het klassieke broodje kaas of boterhammen. Je hoeft er trouwens geen uren voor in de keuken te staan. Ga aan de slag met deze recepten en lunchtips!
Tips
Boterhammen, soep en salades. Het zijn ongetwijfeld de drie populairste meeneemlunches. Maar hoe blijven ze goed tot de middag?
- Boterhammen kun je makkelijk vers houden. Neem ze diepgevroren mee in een luchtdichte doos. Tegen de middag zijn ze ontdooid. Verpak je beleg en garnituur apart en smeer je boterhammen vlak voor je ze eet.
- Staat er soep op het menu en kun je ze niet opwarmen? Doe het dan βs ochtends en neem ze mee in een thermos.
- Investeer voor je slaatjes in goed sluitende bakjes. Doe vinaigrette in een aparte beker of een klein confituurpotje, en voeg die pas βs middags toe. Zo blijven de groenten lekker knapperig.
Recepten