Deze week in Libelle: smullen van de favoriete burgers van 7 bekende koks
Met traag gegaard lam, rundvlees uit Limousin, kip en oesterzwammen, zwarte bonen en dadels (ja, echt!) of zalm om van te watertanden. Deze week in Libelle stellen zeven bekende chefs trots hun favoriete burger voor!
Mmm … homemade burgers
Tegenwoordig bestaan er heel wat variaties op de hamburger. Wij eten hem graag gegrild, in de pan of op de barbecue, mΓ©t smeltende kaas, een smaakvolle saus en een fris slaatje. Maar ook van de burgers die deze week in je LibelleΒ staan te blinken, gaan wij spontaan watertanden. EΓ©n voor een verrassend anders, klaargemaakt en geserveerd door zeven bekende chefs!
Veggie, met vlees of vis … er is voor ieder wat wils.Β Wat dacht je van de visburger met chips en zoete aardappel van chef Dagny Ros Asmundsdottir? Of de peperburger met spek, Belgische saus en dunne frietjes van Jeroen Meus?
Ook dit lees je deze week in Libelle:
- De mooiste jumpsuits voor elk figuur
- Openhartig:Β Bram werd jarenlang gepest op het werk
- Versier je lentetafel met droogbloemen en papieren figuurtjes
- Libelle Wandelzoektocht: langs de mooiste pleintjes van Brussel
Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 5 mei in de winkel!
Las je deze artikels al?
- Mijn verhaal: de ouders van Jolien verhuizen naar Noord-ItaliΓ«
- 25x smullen van seizoensgroenten en -fruit in mei
- Libelle Wandelzoektocht: struinen langs de mooiste pleintjes van Brussel
Volg ons opΒ Facebook,Β Instagram,Β PinterestΒ en schrijf je in op onzeΒ nieuwsbriefΒ om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!