Deze week in Libelle: de 8 állerlekkerste lentequiches

Knapperige lentegroentjes, het perfect gebakken bladerdeeg dat zo nét een beetje over je taartvorm komt piepen en een fris slaatje erbij… Ja hoor, het is weer quiche-tijd!

Deze week vind je in Libelle dan ook 8 heerlijke recepten voor zo’n hartig taartje. Perfect als voorgerecht, of als lunchideetje. Van lekker klassiek tot enkele verrassende combinaties.
Wat dacht je bijvoorbeeld van een flinterdunne aspergetaart met hummus? Of een quiche van bladerdeeg met jonge bietjes, feta, tijm en lamsgehakt?

Ja, zo’n quiche, da’s altijd scoren. Want: makkelijk om te maken, zó klaar en superlekker, zelfs de dag nadien! (hoewel de kans klein is dat er nog een restje overschiet, natuurlijk…)

Smakelijk!

 

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."