Deze week in Libelle: 20x heerlijke gerechten met prei!
In een hartverwarmende waterzooi, doordeweekse stoemp of gecombineerd met een feestelijke coquille: prei is altijd lekker! En met de gerechten die je deze week in Libelle vindt, zet je deze topper twintig keer anders op tafel.
20x blij met prei
De Vlaamse keuken weet er wel weg mee, met prei. We koken, roerbakken en stoven het naar hartenlust. En dat hoeft niet te verbazen, want prei is vezelrijk, bevat weinig calorieΓ«n en is een geweldige bron van vitaminen, mineralen en antioxidanten. Bovendien kun je het een hele jaar door bereiden, maar nu is de alleskunner op zijn lekkerst!
Gekookt, gebakken of in een puree: je kunt er alle kanten mee uit. Maar het kan ook net iets origineler, zoals we deze week in Libelle tonen. In een hartig taartje of met een bolletje burrata, boschampignons en pistaches zoals in dit gerechtje, bijvoorbeeld. Yummie!
Ook dit lees je deze week in Libelle:
- Zorg dragen voor jezelf, zo doe je dat
- Mooie lentemode: kleurrijk Γ©n 100% Belgisch!
- Mijn verhaal: Alice schopte het van poetsvrouw tot magistrate
- 10xΒ wandelvakanties dicht bij huis
- De leukste planten voor in je huis
Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 17 februari in de winkel!
Las je deze nieuwe artikels al?
- 10 vragen over lust beantwoord door seksuologe Rika Ponnet
- Libelle Leesclub: 7 romantische boeken om van te houden
- Mijn verhaal: Sandrine heeft door gezondheidsproblemen al jarenlang geen werk
Volg ons opΒ Facebook,Β Instagram,Β PinterestΒ en schrijf je in op onzeΒ nieuwsbriefΒ om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!