Wat eten we vandaag? Inspiratie van afslankambassadrice Myra: spinaziepakketjes met zalm
15 feb 2016
Ingrediënten
- 2 vellen brickdeeg
- 100 gram (dievries)spinazie
- 2 plakjes gerookte zalm
- 2 grote eetlepels cottage cheese
- 1 losgeklopt eitje
Besmeer elk brickdeegvel met het losgeklopt ei, zodat het straks goed dichtkleeft. Leg in het midden van het vel een plak gerookte zalm. Verwarm de spinazie in een steelpannetje en leg bovenop de zalm. Werk af met een toefje cottagecheese en versgemalen peper. Vouw het brickvel dicht tot een pakketje en bak ze goudbruin in voorverwarmde oven van 180°C. Serveer met verse broccoli- of andere groentepuree.
“Met een paar vaste ingrediënten -brickdeeg, cottagecheese, verse groenten- tover ik telkens weer iets lekkers uit mijn mouw. Leuk, dat experimenteren!” – Myra