Genieten van kerstkoken: het kerstmenu van Libelle-chef Ilse
13 dec 2020
Het jaar was al woelig genoeg, dus gaan we met kerst voluit voor gezelligheid. Libelle-chef Ilse serveert daarom haar ultieme feestgerechten. Succes verzekerd met haar heerlijke en haalbare recepten!
Enkele tips om het gezellig te maken aan tafel
- Met een smalle tafelloper of stukje stof maak je het meteen feestelijk. Zet er theelichtjes en kleine kaarsjes op, versier verder met dennenappels en groene takjes.
- Ook al zijn jullie met niet veel dit jaar, toch is het leuk om naamkaartjes te zetten. Of maak een kleine attentie met een naamkaartje aan. Dit kan een kersttakje zijn, een papieren zakje met broodjes gevuld, een klein potje confituur of een klein zakje gevuld met kerstkoekjes.
Het kerstmenu van Libelle-chef Ilse
- Hapje: kerstballetjes met veenbessen
- Voorgerecht: zeeduivel met pastinaak-truffelcrème en groentechips
- Hoofdgerecht: kalkoenrollade met peperkoek en appeltjes
- Dessert: verrassingspannenkoekjes
Volg ons opΒ Facebook,Β Instagram,Β PinterestΒ en schrijf je in op onzeΒ nieuwsbriefΒ om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!