![](http://img.static-rmg.be/a/view/q75/w940/h528/1278517/soepartikel.png)
3x super bij soep!
10 feb 2015
Weet je niet goed wat je best kan serveren bij soep? Doe hier dan inspiratie op!
Bladerdeegkrullen met komijn
Verwarm de oven voor op 200°C. Snij 1 rol kant-en-klaar bladerdeeg in repen, geef elke reep een draai en bestrijk ze met een beetje melk. Bestrooi met komijnzaadjes en schuif ze 8 à 10 minuten in de oven.
Notencrumble
Hak 5 walnoten grof, meng met 1 el gehakte bladpeterselie en 1 geperst teentje knoflook. Breng op smaak met peper en zout.
Radijs-kruiden-macaron
Steek 12 rondjes uit wit toastbrood. Snij 6 radijzen in fijne reepjes. Meng ze met 2 el zure room, 1 el gehakte groene kruiden en kruid met peper en zout. Smeer de radijstopping tussen twee rondjes brood en duw ze zachtjes op elkaar zoals een macaron.