5 handige keukentrucjes voor elke bakprinses
06 mei 2018
Eigen taart is goud waard. Niets fijners dan iedereen te laten meegenieten van jouw bakkunsten. En met deze ‘stoeftaarten’ kun je niet anders dan scoren!
Maar eerst…ken je deze trucjes al?
- Heb je onmiddellijk boter op kamertemperatuur nodig voor je gebak en is je boter nog te hard, rasp ze dan met een kaasrasp. Meteen gebruiksklaar.
- Gebruik een ijsschep om cakebeslag netjes in je muffinblik te scheppen.
- De mooiste chocoladekrullen maak je met een eenvoudige dunschiller.
- Zit er een stukje eierschaal bij je beslag in de kom? Maak je vinger eerst nat en je vangt het moeiteloos.
- Geen poedersuiker mee in huis? Mix dan 1 eetlepel maรฏszetmeel met 1 kopje kristalsuiker in de blender en klaas is kees.
Een crรจme van een taart
die je ook nog eens makkelijk zelf maakt
De perfecte hulpmiddeltjes uit onze Lekker-shop
[lls products=185809|190363|210574|126760|123086]
Ontdek meer:
- Deze gezonde, hemelse pannenkoekjes maak je met slechts 2 ingrediรซnten
- Blind bakken: wat is dat nu eigenlijk en hoe doe je het?
- 7 x ontbijt dat je de avond voordien al klaarmaakt