Video: Kan jij ‘nee’ zeggen tegen deze pizzacake?
21 jul 2016
Wat heb je nodig?
- 6Β kant-en-klare pizzadeegjes
- Potje kant-en-klare tomatensaus (met kruiden)
- Geraspte mozzarella
- Toppings naar keuze: hesp, salami, kip, ananas, paprika, ajuin, ansjovis, kappertjes…
Zo maak je het
- Verwarm de oven voor op 200Β°C.
- Bedek een ronde springvormΒ met bakpapier en leg er een eerste laagje pizzadeeg in. Bedek ook de randen van de springvorm met repen deeg.
- Verdeel nu wat tomatensaus op de eerste laag en beleg met je favoriete toppings.
- Leg nu een tweede laagje pizzadeeg over de toppings en herhaal dit proces tot je springvorm volledig gevuld is.
- Plaats in de oven voor circa 25Β minuten tot je pizza goudbruin gebakken is en de kaas mooi gesmolten is. Een feestmaal voor jong en oud!
Tip: wil je de calorieΓ«n toch wat inperken? Kies dan voor light mozzarella, kip en veel groentjes als toppings.
Smakelijk en vergeet de serviet niet!
Lees ookΒ