koken met zalm
Salmon and wine.

8x feestelijk koken met zalm

Door De Redactie

Zalm voelt zich als een vis in het water op jouw feesttafel. Als carpaccio of tartaar, op z’n Thais of met champagne-sabayon, krokant gebakken of gepocheerd…8x zalm in een lekker chic jasje!

3 regels voor krokante zalm

1. Dep de zalm aan beide kanten droog met keukenpapier.
2. Strooi wat grof zeezout over de filet.
3. Schroei de buitenste delen meteen dicht onder het rooster, of in een hete pan. Zo krijgt de zalm een lekker korstje, en kunnen de sappen niet weg, waardoor de zalm krokant, maar wel sappig blijft.

Zalm houdt van…

β€’ zeekraal β€’ mosterd β€’ dille β€’ citroen β€’ rode biet
β€’ sesamzaad β€’ sojasaus β€’ waterkers β€’ mierikswortel

Het feestneusje van de zalm

Smakelijk!

 

Ook interessant:

 

 

 

 

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."