Bake Off Vlaanderen: zo maak je zelf de smeuïgste moelleux
27 sep 2018
Liep het water je ook in de mond toen de bakkers tijdens de technische proef zich aan een heerlijke moelleux waagden? Geen gemakkelijke opdracht, maar wél eentje om duimen en vingers bij af te likken!
Om het extra spannend te maken, kregen de bakkers gisteren een recept met gaten in én maar 35 minuten op de klok. Gelukkig kun jij het proberen met een volledig recept van Libelle Lekker én een zee van tijd om gezellig in de keuken te staan.
Hou je klaar en … bakken maar!
Meer Bake Off:
- VIDEO: De kandidaten van ‘Bake Off Vlaanderen’ delen hun beste baktips
- VIDEO: ‘Bake Off Vlaanderen’ gaat weer van start… en wij waren erbij!
- Bake Off Vlaanderen: zo maak je zelf de lekkerste citroen-meringuetaartjes
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!