De perfecte pan? Libelle-lezeressen zochten het uit!
We vroegen aan enkele lezeressen om twee nieuwe Tefalpannen uit te testen: een antiaanbakpan en een keramische pan. Hun verdict? Dat ontdek je hier!
Onze lezeressen mochten twee nieuwe Tefalpannen uittesten. De Tefal Talent antiaanbakpan en de Tefal Control keramische pan. De eigenschappen van deze pannen en enkele bevindingen van de proefpersonen zetten we hier op een rijtje.
Gezond koken zonder vetstof
Tefal Talent antiaanbakpan
- Je hebt geen of amper vetstof nodig
- Je gerecht blijft sappig, kleeft niet en brandt niet aan
- De pan warmt snel op
"Nog nooit zo'n mooie pannenkoeken gebakken zonder boter!"
"Alles smaakt heel puur, zo zonder extra vetstof"
Voor fijnproevers
Tefal Control keramische pan
- Het vlees wordt heerlijk knapperig
- De pan kleeft niet
- Je gerecht brandt niet aan
"Nog nooit zo'n krokant jasje gehad aan mijn biefstuk en gebakken patatjes!"
"Ik vond het vlees veel sappiger dan met een andere pan"
Wist je dat…
…Tefalpannen in de vaatwasser kunnen? Op die manier verslijten de antiaanbaklaag en keramische laag wel sneller. Dus liever even met de hand afwassen!
Tip: wrijf de pannen geregeld in met wat olie, zo blijven de antiaanbak- en keramische laag sowieso langer.
…de antiaanbakpan een rode bol heeft in het midden, de befaamde Thermospot. Wanneer die rood wordt, heeft je pan de ideale baktemperatuur van 180° en mag alles erin. Handig, toch?
De perfecte pan voor elk gerecht
Kook je graag gezond met zo weinig mogelijk vetstof of ben je een echte bourgondiër en experimenteer je graag in de keuken? Wat je ook kiest, voor elke manier van koken, bestaat er een aangepaste pan. Tefal maakt je graag wegwijs en zoekt samen met jou de beste pan uit. Ontdek [LINK_TEXT id=10] ook 3 heerlijke gerechtjes en hun bijhorende pan.