Dé trend: kerstbuche met gin tonic

Door De Redactie

Geen kerst zonder buche. Vandaag schotelt Stephan Destrooper een wel héél hippe versie voor van deze klassieker.

Stephan komt met een heel eigen versie van de klassieke kerstbuche. "Elk jaar maken we in de bakkerij zes soorten buche: vier klassiekers en twee nieuwe smaken. Dit jaar maken we onder andere een buche met gin tonic: heel trendy."

In de laatste aflevering van De Bakmatch strijden de kandidaten voor de titel van het lekkerste kerstgebak. Hun enige wapens zijn deegrol en klopper, een eigen beproefd gerecht en hun opperbeste feesthumeur. Ze worden begeleid door warme bakker Stephan Destrooper, kleinzoon van Jules Destrooper, om een zo lekker mogelijk feestgebak te maken.

Kijk straks zeker naar De Bakmatch op Libelle tv!

Maandag om 11.40, 14.15 en 17.45 uur

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."