Deze week bij Libelle: gratis kerstkookboekje
12 nov 2014
Wat uitgekeken op de garnaalcocktail en klassieke kalkoen met veenbessen op de feesttafel? Laat je inspireren door het gratis kookboekje dat je deze week bij Libelle vindt, waarin we de lekkerste klassiekers nét een tikje anders (maar nog steeds super makkelijk) klaarmaken.
Deze klassiekere voorgerechten nemen we onder handen:
- witloofsoepje met zoete noten
- paddenstoelensoep met wontons
- terrine van kalfsvlees met salie en sterrentoast
- spinaziepannenkoekje met garnalenboter
- sint-jakobsvruchten met knolselderpuree en limoenboter
- mousse van gerookte forel in bladerdeeg
Ook deze hoofdgerechten krijgen een twist:
- pompoenrisotto met hazelnoten en kastanjes
- rosbief met kruidenkorst, mierikswortelaardappels en gekarameliseerde bieten
- waterzooi van schelpdieren
- eendenborst met cremolata van sinaasappel, een slaatje van rodekool en gebakken aardappelen
- kalkoengebraad met granaatappelsaus, kruidenpuree en kervel-dragonsalade
- ree in chianti met tagliatelle en wilde paddenstoelen
- zalmfilets met balsamicoglazuur en zoetzure groenten
En als toetje serveren we
- tulband met kersenwijn en ganache
- moelleux met mandarijn en sinaasappel
- amandelparfait in glaasjes
Ontdek alle recepten in het gratis kookboekje dat je deze week bij Libelle vindt!