De favoriete zomerrecepten van de redactie
Foodredactrice Natalie: “Vitello-tonnato is mijn zomertopper. Omdat het de perfecte vis-vlees combinatie is, zowel lekker is om bij warm als koud zomerweer te eten Γ©n omdat het me meteen naar mijn favoriete vakantieland ItaliΓ« brengt.”
Flow coΓΆrdinator Inge: “Ik ga voluit voor deze aardbeienijsjes. Omdat je ze zonder ijsmachine kunt maken. Omdat ik hou van recepten met maar een paar ingrediΓ«nten. En omdat ik er geen probleem mee heb om een beetje βvals te spelenβ voor een eindresultaat dat er geweldig artisanaal uitziet ;-)”
Lifestyle coΓΆrdinator Greetje: “Mijn zomerfavoriet is camembert in z’n doosje. Met een carnivoor als lief gaat de barbecue al aan bij de eerste zonnestralen. Zelf hou ik niet zo van vlees, dus wacht ik geduldig tot de doosjes camembert op de barbecue vliegen. Makkelijk en toch een toppertje. Met een groot rond Marokkaans brood helemaal hemels. Meer moet dat toch niet zijn?”
Foodredactrice Carine: “Ik ben verslaafd aan de combinatie aubergine, tomaat en kaas, of het nu een warme melanzane parmigiana is (die ik graag eet met pasta) of deze frisse gegrilde aubergine met tomaat en feta.”
Tekstredactrice Barbara: “Geef mij maar cote Γ lβos! Ik ben verzot op rood vlees β met mate uiteraard β en al zeker als het die heerlijk gegrilde smaak van op de barbecue heeft. Chimihurrisaus heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt, maar wauw: hoe lekker is dat? Kruidig, fris en pittigβ¦ ideaal voor de zomer!”
Foodredactrice Sofie: “Pastasalade doet het voor mij altijd. Je kunt het van tevoren maken, het is lekker koud of lauw Γ©n je kunt er van alles in kwijt. Meestal kies ik voor Griekse pasta, die kun je makkelijk opscheppen. Met lamsgehakt en olijven erbij ben ik zo in vakantiestemming.”