Getest en goedgekeurd: zelfgemaakte witte sangria

Door De Redactie

Een zwoele zomeravond vraagt om een verfrissende cocktail. Wat dacht je van een fruitige sangria? Wij kiezen voor de witte variant, met wat appelsap en brandewijn. Bijna te eenvoudig om een filmpje over te maken, maar het smaakte ons zo dat we het wel moésten delen! 

Nodig:

– 750 ml droge witte wijn
– 1 l appelsap
– 60 ml brandewijn
– 1 appel
– 1 sinaasappel
– ijsblokjes

Zo ga je te werk: 

1. Snijd het fruit in kleine stukjes.

2. Voeg de witte wijn, de appelsap en de brandewijn samen. Doe hier ook het fruit bij. 

3. Nog wat ijsblokjes toevoegen, en het is klaar om aan je vrienden voor te schotelen! 

Bekijk in het filmpje hoe je het doet:

Met dank aan Emma Vanhoof

Film & Monage: Valérie D'Hauwers
Redactie & Productie: Jolien Hens

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."