Libelle Lekker – chef Wim Ballieu breidt Balls & Glory uit en hoe!
Wat een stunt. In amper 40 seconden tijd haalde Libelle-chef Wim Ballieu maar liefst 125 000 euro op via crowdfunding om zijn gehaktballenconcept Balls & Glory uit te breiden.Β
De grote plas over
Wim droomt groots. En gelijk heeft hij. Hij wil met z’n gehaktballen New York veroveren enΒ wil tegen 2025 nog eens vijftig nieuwe restaurants openen.
Het vertrouwen heeft hij alvast. Want Wim haalde het geld niet bij de klassieke investeerders, wel bij gewone particulieren die een spaarcentje in een project steken waarin ze geloven. In ruil betaalt Wim de lening terug met een rente van maar liefst zeven procent!
https://www.instagram.com/p/BT6DHGTAE-B/?taken-by=ballsnglory
https://www.instagram.com/p/BTlFzytASre/?taken-by=ballsnglory
https://www.instagram.com/p/BSA32I6AlIE/?taken-by=ballsnglory
Proficiat en veel succes, Wim!
Ontdek hier enkele van Wim’s lekkere gehaktreceptjes