Smullen aan tafel: 5x makkelijke recepten met kalkoen
Kerst, dat is genieten van tijd samen aan tafel. Met deze recepten voor kalkoen kan jij gezellig mee aperitieven en tafelen, want voorbereiding is alles. Het nog nooit aangedurfd om er aan te beginnen? Wij staan klaar met tips en tricks!
Kalkoen bereiden
De chefs van Libelle Lekker zetten hun 11 belangrijkste tips op een rijtje in dit artikel. Ga voor een biokalkoen of hoevekalkoen en kies een kleine kalkoen (bijvoorbeeld 4 kilo of minder). Reken een kalkoen van ongeveer 2 kilo voor 4 tot 5 mensen en vergeet zeker de vulling niet. Die zorgt ervoor dat de kalkoen niet te veel uitdroogt. Voor de bereidingstijd per gewicht en andere professionele tips & tricks: klik hier!
Ons favoriet moment met kerst? De dag erna in pyjama een kerstbrunch doen met de restjes kalkoen van de avond daarvoor.Β EΓ©n keer werk, twee keer genieten.
5x recepten met kalkoen
Voor een klein gezelschap
Voor zij die een zoet accent kunnen appreciΓ«ren
Voor traditionele bourgondiΓ«rs
Voor een grote bende
Voor de durvers
En de genieters