Omelet als avondeten: onze favoriete recepten
gisteren
Niets simpelers én veelzijdiger dan een lekker gebakken ei. Dus zou het niet handig zijn als je van zo’n snelle omelet je avondeten kon maken? Dat kan, met onze go-to recepten als bewijs.
Met extra ingrediënten – groente, kaas, vis of vlees – maak je van een alledaagse omelet een volwaardige maaltijd en zit je in geen tijd aan tafel voor je avondeten. Eitje!
Lees ook: Hartige pannenkoeken: de beste recepten
Enkele tips…
- Voeg wat melk of room en verse of gedroogde kruiden toe, dat geeft de omelet een vollere smaak.
- Klop je ei heel goed los en zorg dat de boter of olie heet is voor je begint te bakken.
- Eens het ei begint te stollen, zet je het vuur lager, tot de omelet gaar is. Ze mag wel nog wat smeuïg zijn.
- In een pan met antiaanbaklaag komt de omelet makkelijk los van de bodem.
12x omelet als avondeten
Met deze geurige, goed gevulde omeletjes lok je iedereen zo naar de eettafel…