Pannenkoeken, traditioneel maar lekker even anders!
Iedereen kent de traditionele pannenkoek, maar er zijn heel wat verschillende variaties mogelijk. Ga aan de slag met een van deze recepten en verras iedereen met een originele versie!
Zeg het met bloemen
Wat dacht je van een crêpe met citroen, Griekse yoghurt en een paar eetbare bloemen als kers op de taart, euh pannenkoek?
Twee in één
Op Libelle Lekker vind je een recept om een heerlijke pannenkoeken-chocoladetaart te maken. Het beste van twee werelden.
Eens wat anders dan suiker
Toegegeven, pannenkoeken met bruine suiker zijn geweldig. Maar de combinatie met munt en chocolade is ook de moeite waard.
Geen chocolade op, maar in je pannenkoek
Gedaan met smospartijen, omdat de chocolade uit je opgerolde pannenkoek loopt.
Rond en gezond
Een kikkererwtenpannenkoek met groentjes, dat is pas iets totaal anders!
Niet alleen lekker in een kopje, maar ook op je bord
Je kan matcha in theevorm drinken, maar het is ook ontzettend lekker als je het aan andere voedingsmiddelen toevoegt. Zo ook bij − je raadt het nooit − pancakes.
Een pannenkoek waar je het koud en warm van krijgt
Dat ijs perfect met crêpes samengaat, wist je al. Maar we geven daar graag nog een twist aan, door de pannenkoekjes met karnemelk te bereiden, en af te werken met walnoten, vijgen, en peer. Het recept vind je trouwens op Libelle lekker.
Voor wie houdt van zout
Geen zoetebek, maar wel zin om Lichtmis mee te vieren? Dan is deze zoute boekweitpannenkoek met spruitjes, kikkererwten en pompoen misschien wel iets voor jou?
Vandaag is rood
… de kleur van jouw pannenkoeken. De red velvet pancakes van Libelle Lekker zullen jou vast wel smaken!
Zoet & zuur
Nadat je deze crêpes met citroensuiker en opgeklopte roomkaas hebt gegeten, wil je niets anders meer.