Wijn Γ©n chocolade? Een verrassende, maar heerlijke combinatie!
29 okt 2015
Versterkte wijn, lees: wijn waar alcohol aan toegevoegd werd, is een prima keuze. De extra alcohol en het zoet versterkt de chocolade in het nagerecht.
- Klassiek: Porto Amuro Tawny 10 Years Old, Portugal. Bij Colruyt, β¬8,21
- Vernieuwend: Lustau Oloroso Don NuΓ±o 2004, Sherry, AndalousΓ―e, Spanje. Bij Delhaize Wineworld, β¬19,90
De foto hierboven toont een heerlijke chocolade-soufflΓ©, en wel, wij van Libelle hebben het recept voor jullie gevonden:
Klassiek: Porto Amuro Tawny 10 Years Old, Portugal. Bij Colruyt, β¬8,21
Vernieuwend: Lustau Oloroso Don NuΓ±o 2004, Sherry, AndalousΓ―e, Spanje. Bij Delhaize Wineworld, β¬19,90