![](http://img.static-rmg.be/a/view/q75/w940/h528/https://ssl-bin.snmmd.nl/m/5wgo5ksjxpei.jpg)
Wijn én chocolade? Een verrassende, maar heerlijke combinatie!
29 okt 2015
Versterkte wijn, lees: wijn waar alcohol aan toegevoegd werd, is een prima keuze. De extra alcohol en het zoet versterkt de chocolade in het nagerecht.
- Klassiek: Porto Amuro Tawny 10 Years Old, Portugal. Bij Colruyt, €8,21
- Vernieuwend: Lustau Oloroso Don Nuño 2004, Sherry, Andalousïe, Spanje. Bij Delhaize Wineworld, €19,90
De foto hierboven toont een heerlijke chocolade-soufflé, en wel, wij van Libelle hebben het recept voor jullie gevonden:
Klassiek: Porto Amuro Tawny 10 Years Old, Portugal. Bij Colruyt, €8,21
Vernieuwend: Lustau Oloroso Don Nuño 2004, Sherry, Andalousïe, Spanje. Bij Delhaize Wineworld, €19,90