17 Apr 2012, Italy --- Italy, Trentino Alto Adige, Rovereto . Locanda D&D restaurant , Maso Sasso(Sasso di Nogaredo).Trota in carpaccio con erbette. --- Image by Β© Atlantide Phototravel/Corbis

Zo combineer je wijn met koude vis

Door De Redactie

Wijn en vis is een perfecte combinatie. Libelle stelt 2 wijnen voor die je koude visgerecht naar een hoger niveau tillen.

Droge witte wijn, goed fruitig en friszurig: dat is de perfecte combinatie. Bij gerookte vis kies je ook voor droog wit maar liefst met wat houtlagering:

  • Klassiek: La Villa Nanni Pinot Bianco 2014, VenetiΓ«, ItaliΓ«. Bij Carrefour Market, €4,69
  • Vernieuwend: Jacob’s Creek Sauvignon Blanc 2014, AustraliΓ«. Bij Albert Heijn, €6,69

Uittesten kan je altijd met deze koude taglierini met zalm en courgette:

 

Klassiek: La Villa Nanni Pinot Bianco 2014, VenetiΓ«, ItaliΓ«. Bij Carrefour Market, €4,69

 

Vernieuwend: Jacob’s Creek Sauvignon Blanc 2014, AustraliΓ«. Bij Albert Heijn, €6,69

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."