![](http://img.static-rmg.be/a/view/q75/w940/h528/https://ssl-bin.snmmd.nl/m/ps7oab2jsy9i.jpg)
Gastronomisch genieten met vederwild en een glaasje wijn
![Door De Redactie](https://img.static-rmg.be/a/view/q75/w150/h138/f50.00,50.00/4785006/screen-shot-2022-11-24-at-15-53-02-jpg.jpg)
13 nov 2015
Zowel wit als rood kunnen, al zal veel afhangen van de bereidingswijze, saus en garnituur. Kies in beide gevallen voor stevige wijn met zuiderse accenten.
- Klassiek: Les Aspres Réserve 2013, Gérard Betrand, Rousslillon, Frankrijk. Bij Colruyt, €7,50
- Vernieuwend: Herdade do Peso 2013, Alentejo, Portugal. Bij Carrefour Market, €7,99
Op zoek naar een origineel recept met fazant? Probeer fazantensoep met oesterzwammen:
Klassiek: Les Aspres Réserve 2013, Gérard Betrand, Rousslillon, Frankrijk. Bij Colruyt, €7,50
Vernieuwend: Herdade do Peso 2013, Alentejo, Portugal. Bij Carrefour Market, €7,99