Duck breast with red cabbage --- Image by © the food passionates/Corbis

Gastronomisch genieten met vederwild en een glaasje wijn

Door De Redactie

De kerstperiode is het ideale moment om fazant op tafel te zetten. Welke wijn drink je erbij?

Zowel wit als rood kunnen, al zal veel afhangen van de bereidingswijze, saus en garnituur. Kies in beide gevallen voor stevige wijn met zuiderse accenten.

  • Klassiek: Les Aspres Réserve 2013, Gérard Betrand, Rousslillon, Frankrijk. Bij Colruyt, €7,50
  • Vernieuwend: Herdade do Peso 2013, Alentejo, Portugal. Bij Carrefour Market, €7,99

Op zoek naar een origineel recept met fazant? Probeer fazantensoep met oesterzwammen:

 

Klassiek: Les Aspres Réserve 2013, Gérard Betrand, Rousslillon, Frankrijk. Bij Colruyt, €7,50

 

Vernieuwend: Herdade do Peso 2013, Alentejo, Portugal. Bij Carrefour Market, €7,99

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."