scampi en pasta

Scampi en pasta: 15x een ronduit heerlijke match

Op zoek naar een overheerlijk gerecht voor dit weekend? Combineer dan eens scampi en pasta. Twee topingrediënten, dus wat je ermee maakt, kan niet anders dan top zijn!

Als je begint met ongepelde scampi’s is het belangrijk dat je er je tijd voor neemt. Scampi’s schoonmaken, pellen en het darmkanaal verwijderen, is een behoorlijk taakje, maar het is het meer dan waard. Ze bevatten dan namelijk meer smaak!

Scampi & pasta om van te smullen

We combineren scampi’s met lange pasta, zoals linguine of spaghetti, als er een lichte saus is. Denk dan bijvoorbeeld maar aan een citrus- of kruidensaus. Ook met gemixte sauzen zoals een paprikasaus gaan we voor lange pasta. Korte en holle pasta verkiezen we bij dikkere sauzen, zoals tomatensaus.

Nog meer lekker eten:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."