![gevulde aardappel](http://img.static-rmg.be/a/view/q75/w940/h528/https://ssl-bin.snmmd.nl/m/zuxo208jm2pe.jpg)
Gevulde aardappel met pittig yoghurtsausje
![Door De Redactie](https://img.static-rmg.be/a/view/q75/w150/h138/f50.00,50.00/4785006/screen-shot-2022-11-24-at-15-53-02-jpg.jpg)
03 aug 2016
Met aardappelen kan je echt alle kanten uit: gekookt, gebakken, gegrild, fijn gesneden en gepoft in de oven, in een gratin… maar wat is er nu lekkerder dan gewoon de aardappel in al zijn eenvoud: gekookt en met extra toppings? Ideaal als bijgerecht bij de barbecue. En met een lichte yoghurtdressing mak je het extra fris. Smakelijk!
Tip: wees creatief en werk je vulling af met je eigen favoriete groentjes, vlees of kruiden. Je kan bijna nooit iets misdoen!