lekker met Provençaalse saus

Topcombinaties: 6x lekker met Provençaalse saus

Door De Redactie

Een op en top Belgische saus maar wel met een vleugje Provence dankzij het niet-zo-geheime ingrediënt: de Provençaalse kruiden… Dit zijn onze favoriete combinaties met de klassieker.

Provençaalse saus is een echte Belgische klassieker die vaak wordt geserveerd bij vleesgerechten als kip, steak, spiesjes of gehakt. De saus heeft wel wat weg van ratatouille – niet toevallig een gerecht uit de Provençaalse keuken – maar dankt haar naam aan de kruiden. Zin gekregen? Hier zijn onze favoriete recepten.

6x lekker met Provençaalse saus

Meer inspiratie…

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."